Knäckebröd med kanelsmak
Kanelknäckebröd
1 ägg
1 dl vatten
1/2 tsk salt
1 dl grovt mixade solroskärnor
1/2 dl linfrö
1/2 dl kokosnötsmjöl
1/2 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk malen kanel
Gör så här:
Sätt ugnen på 190 grader. Vispa samman
ägg, vatten & salt i en bunke.
Rör ihop resten av ingridienserna & blanda
ner dem i smeten. Låt smeten stå & svälla i 5 min.
Platta ut till en tunn rektangel på en plåt med
bakplåtspapper.
Grädda i ugnen i 30 min, stäng av ugnen & låt
de stå kvar på eftervärme i ytterligare 30 min.
Man kan byta ut kanelen mot 1 tsk kardemumma.
Eller 1 msk rosmarin eller basilika.

Kommentarer
Trackback