Knäckebröd med kanelsmak

Kanelknäckebröd
 
1 ägg
1 dl vatten
1/2 tsk salt
1 dl grovt mixade solroskärnor
1/2 dl linfrö
1/2 dl kokosnötsmjöl
1/2 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk malen kanel
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 190 grader. Vispa samman
ägg, vatten & salt i en bunke.
Rör ihop resten av ingridienserna & blanda
ner dem i smeten. Låt smeten stå & svälla i 5 min.
Platta ut till en tunn rektangel på en plåt med
bakplåtspapper.
Grädda i ugnen i 30 min, stäng av ugnen & låt
de stå kvar på eftervärme i ytterligare 30 min.
 
Man kan byta ut kanelen mot 1 tsk kardemumma.
Eller 1 msk rosmarin eller basilika.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

laserenita.blogg.se

Nu ska du få höra min hemlighet.Den är mycket enkel. Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste kan man inte se med ögonen.

RSS 2.0